Učitavam...
Usluge Email Marketinga
Naslovna / Email Marketing

Usluge Email Marketinga

Email Marketing je vid reklamiranja putem slanja oglasnih poruka na email adresu korisnika. Email marketnig može da bude i slanje obaveštenja korisnicima, promocija. Možemo uzeti u obzir da postoje dve glavne podele a to su slanje email poruka korisnicima koji su se registrovali na Vašem sajtu i plaćanje trećim licima za bazu korisnika kojima će oni u Vaše ime poslati email poruku.

Svi korisnici kojima šaljete poruku moraju doći preko kontakt forme sa vašeg sajta ili ukoliko se radi da želite da pošaljete promotivnu poruku svim korisnicim nekog portala. Portal koji vam omogućava tu uslugu takodje kontakte mora dobiti preko registracije na samom portalu.

Svaki vid kupovine ili preprodaje email adresa je strogo zabranjen i negativan za samu kampanju. Morate razumeti da skupljanje prave baze korisnika nije lak posao i za to je potrebno vreme i naporan rad. Korisnici koji su vam ukazali poverenje i prijavili se na vašu email listu moraju biti ispoštovani. Promotivne poruke ne smeju biti česšće od 7-10 dana. Korisnik koji se odjavi sa liste mora biti skinut sa spiska za slanje.

Kreiranje email poruka

Dizajniranje email poruka. Dizajn optimizovan za mobilne telefone.

Evidencija isporuke email poruka

Evidencija isporuke email poruka omogućava manji broj neželjenih poruka u narednom slanju.

Izveštaj učinka

Izveštaj učinka kampanje dostavljamo 7-15 dana po završetku kampanje.

Email oglašavanje

Pre svakog projekta potpisuje se ugovor sa definisanim obavezama izmedju klijenta i nas. Zavisno od veličine projekta mogu se dogovoriti etape u radu. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Mrenje učinka kampanje

Učinak same kampanje možete meriti kroz deljenje promotivnog koda ili ubacivanjem samog koda u poruku i na taj način dobiti povratnu informaciju koliko email poruka je otvoreno, pročitano, itd. Angažovanjem trećih lica koja šalju email poruku u vaše ime možete jedino pratiti koliko vam se ljudi javilo posle poslate poruke. Najbolji vid provere je promotivni kod kojim nudite recimo 10% popusta. Morate uzeti u obzir da neki korisnici mogu pročitati email ali jednostavno nisu zainteresovani za proizvod ili uslugu koju nudite.


Pošaljite nam poruku