Fejsbuk i Instagram kampanje

Facebook Kampanje su ciljano kreiranje i vodjenje promotivne kampanje na Facebook društvenoj mreži. Kampanja može da bude kreirana na više načina od promocije objava, podsticanja korisnika da "lajkuju" Vašu facebook stranicu do promocije vaše web stranice.

Fejsbuk Oglasi ili Facebook oglasi su plaćeni ciljanih oglasi koji se prikazuju kao sponozorisani oglasi, iznad i pored regularnih objava na vašem fejsbuk nalogu. Prikazivanje oglasa zavisi od podešavanja ciljanja kampanje. Fejsbuk oglasi će se prikazivati korisnicima koji su obuhvaćeni podešavanjem vaše kampanje. Plaćanje se vrši po kliku (PPC - Pay Per Click) tj samo kada potencijalna mušterija klikne na Vaš oglas. Glavne prednosti Facebook oglašavanja su veoma precizno usmeravanje oglasa na ciljne grupe, niska cena oglasa, globalna pokrivenost i mogućnost praćenja detaljnih statistika. Fejsbuk oglasi su merljivi i veoma lako se može utvrditi uspešnost same kampanje.

10+

Godina iskustva

95%

Zadovoljnih klijenata

24 / 7

Podrška dostupna

1500+

Završenih projekta

Oglašavanje na instagramu

Pored oglasavanja na fejsbuku nudimo vam i kreiranje i vodjenje kampanje na instagramu. Oglašavanje na instagramu je sve popularniji način da dodjete do korisnika. Obično se fejsbuk kampanje povezuju sa oglašavanjem na instagramu radi boljeg efekta.

Kontakt
  • facebook-oglasavanje
  • oglasavanje-na-instagramu
  • Cena oglašavanja na fesjbuku i instagramu

    Cena Fejsbuk kampanje kao i Cena instagram kampanje je ustvari Vaš budžet koji možete da menjate u svakom trenutku. Pored mesečnog budžeta postoji i dnevni budžet u okviru svake kampanje koji Vam garantuje da se Vaši oglasi prikazuju samo u okviru budžeta i sprečavaju da potrošite budžet kampanje pre isteka same kampanje. Cena vodjenja fejsbuk kampanje kao i Cena vodjenja instagram kampanjeje cena koju plaćate ukoliko angažujete nas ili neku drugu firmu, pojedinca da vodi kampanju za Vas. Cena vodjenja kampanje je 100e za sve budžete do 350e. Za budžete preko 350e na mesečnom nivou cena vodjenja kampanje je 30% od vrednosti same kampanje.

    Želite da se informišete više o našim uslugama?

    Ako niste našli informaciju koja Vas interesuje slobodno nas kontaktirajte. Mi smo uvek otvoreni za saradnju!