Učitavam...

Oglašavanje na Facebook-u

Usluge oglašavanja na facebook-u
Naslovna / facebook kampanje

Usluge oglašavanja na facebook-u

Facebook Kampanje su ciljano kreiranje i vodjenje promotivne kampanje na Facebook društvenoj mreži. Kampanja može da bude kreirana na više načina od promocije objava, podsticanja korisnika da "lajkuju" Vašu facebook stranicu do promocije vaše web stranice.

Fejsbuk Oglasi ili Facebook oglasi su plaćeni ciljanih oglasi koji se prikazuju kao sponozorisani oglasi, iznad i pored regularnih objava na vašem fejsbuk nalogu. Prikazivanje oglasa zavisi od podešavanja ciljanja kampanje. Fejsbuk oglasi će se prikazivati korisnicima koji su obuhvaćeni podešavanjem vaše kampanje. Plaćanje se vrši po kliku (PPC - Pay Per Click) tj samo kada potencijalna mušterija klikne na Vaš oglas. Glavne prednosti Facebook oglašavanja su veoma precizno usmeravanje oglasa na ciljne grupe, niska cena oglasa, globalna pokrivenost i mogućnost praćenja detaljnih statistika. Fejsbuk oglasi su merljivi i veoma lako se može utvrditi uspešnost same kampanje.

Merljivi rezultati kampanje

Rezultati kampanje na internetu mogu se lako izmeriti.

Ciljano oglašavanje

Ciljano oglašavanje i precizno odredjivanje publike je velika prednost internet marketinga.

Mesečni izveštaj

Mesečni izveštaj je odličan način da se vide rezultati i napredak kampanje.

Fejsbuk oglašavanje

Pre svakog projekta potpisuje se ugovor sa definisanim obavezama izmedju klijenta i nas. Zavisno od veličine projekta mogu se dogovoriti etape u radu. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

cena oglašavanja na facebook-u

Fejsbuk oglasi se naplaćuju po dva sistema. Plaćanje po kliku, što znači da plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas ili plaćanje po broju prikaza. Ukoliko se odlučite za obračun po broju prikaza računa se 1000 prikaza kao jedan klik. Ovaj vid naplate je dobar ukoliko želite da stvarate brend i nije Vam bitna poseta sajta ili konkretna prodaja.

Cena Fejsbuk kampanje je ustvari Vaš budžet koji možete da menjate u svakom trenutku. Pored mesečnog budžeta postoji i dnevni budžet u okviru svake kampanje koji Vam garantuje da se Vaši oglasi prikazuju samo u okviru budžeta i sprečavaju da potrošite budžet kampanje pre isteka same kampanje. Cena vodjenja fejsbuk kampanje je cena koju plaćate ukoliko angažujete nas ili neku drugu firmu, pojedinca da vodi kampanju za Vas. Cena vodjenja kampanje je 100e za sve budžete do 350e. Za budžete preko 350e na mesečnom nivou cena vodjenja kampanje je 30% od vrednosti same kampanje.


Pošaljite nam poruku