Oglašavanje na Google-u

Google Adwords kampanje predstavljaju kreiranje i vodjenje kampanje na Google oglasnoj merži i mreži Google partnera. Kampanja može da bude usmerna na oglase u google pretraživanju tzv "Google Search" ili na grafičke oglase u vidu banera na "Google Display" mreži.

Google Oglasi ili Google Adwords su plaćeni ciljanih oglasi koji se prikazuju kao sponozorisani oglasi, iznad i pored regularnih organskih (besplatnih) rezultata pretrage, kada neko ukuca u pretraživaču neku od Vaših ključnih reči. Google oglasi će se prikazivati samo kada neko traži neku od relevantih ključnih reči za Vaš posao ili uslugu što regulišete spiskom ključnih reči koje će inicirati oglas. Plaćanje se vrši po kliku (PPC - Pay Per Click) tj samo kada potencijalna mušterija klikne na Vaš oglas. Glavne prednosti Google oglašavanja su veoma precizno usmeravanje oglasa na ciljne grupe, niska cena oglasa, globalna pokrivenost i mogućnost praćenja detaljnih statistika. Google Adwords je merljiv i veoma lako se može utvrditi uspešnost same kampanje.

Oglašavanje na Google Display mreži je drugi vid oglašavanja na Google-u i predstavlja pored tekstualnih oglasa i oglašavanje putem banera, videa na Google Display mreži. Google Display mreža predstavlja milione partnerskih sajtova u svetu koji imaju opciju prikazivanja Google oglasa. Takođe, ciljanje i biranje publike na Display mreži je jako raznovrsno i može se vršiti po jednom ili više parametara.

10+

Godina iskustva

95%

Zadovoljnih klijenata

24 / 7

Podrška dostupna

1500+

Završenih projekta

Google oglašavanje

Cena gugl kampanje je ustvari Vaš budžet koji možete da menjate u svakom trenutku. Pored mesečnog budžeta postoji i dnevni budžet u okviru svake kampanje koji Vam garantuje da se Vaši oglasi prikazuju samo u okviru budžeta i sprečavaju da potrošite budžet kampanje pre isteka same kampanje. Cena vodjenja gugl kampanje je cena koju plaćate ukoliko angažujete nas ili neku drugu firmu, pojedinca da vodi kampanju za Vas. Cena vodjenja kampanje je 100e za sve budžete do 350e. Za budžete preko 350e na mesečnom nivou cena vodjenja kampanje je 30% od vrednosti same kampanje.

  • google-oglasavanje
  • oglasavanje-na-google
  • Cena oglašavanja na google-u

    Google oglasi se naplaćuju po dva sistema. Plaćanje po kliku, što znači da plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas ili plaćanje po broju prikaza. Ukoliko se odlučite za obračun po broju prikaza računa se 1000 prikaza kao jedan klik. Ovaj vid naplate je dobar ukoliko želite da stvarate brend i nije Vam bitna poseta sajta ili konkretna prodaja. Cena gugl kampanje je ustvari Vaš budžet koji možete da menjate u svakom trenutku. Pored mesečnog budžeta postoji i dnevni budžet u okviru svake kampanje koji Vam garantuje da se Vaši oglasi prikazuju samo u okviru budžeta i sprečavaju da potrošite budžet kampanje pre isteka same kampanje. Cena vodjenja gugl kampanje je cena koju plaćate ukoliko angažujete nas ili neku drugu firmu, pojedinca da vodi kampanju za Vas. Cena vodjenja kampanje je 100e za sve budžete do 350e. Za budžete preko 350e na mesečnom nivou cena vodjenja kampanje je 30% od vrednosti same kampanje.

    Želite da se informišete više o našim uslugama?

    Ako niste našli informaciju koja Vas interesuje slobodno nas kontaktirajte. Mi smo uvek otvoreni za saradnju!