Učitavam...
Usluge internet marketinga
Naslovna / Internet marketing

Internet Marketing

Internet Marketing je skup aktivnosti koje se preduzimaju u cilju promocije proizvoda ili usluga na internetu. Nudimo Vam usluge internet marketinga kroz kreiranje i vodjenje kampanja na internetu. Kampanje započinjemo procesom istraživanja i kreiranja strategije internet nastupa u odnosu na željene ciljeve. Za samu internet kampanju nije potrebno da imate sajt ali je preporučljivo. Dobra strategija internet marketing nastupa može dati vrhunske rezultate ukoliko se tačno definišu ciljevi kampanje. Internet marketing je u odnosu na utrošeni budžet znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga.

Merljivi rezultati kampanje

Rezultati kampanje na internetu mogu se lako izmeriti.

Ciljano oglašavanje

Ciljano oglašavanje i precizno odredjivanje publike je velika prednost internet marketinga.

Mesečni izveštaj

Mesečni izveštaj je odličan način da se vide rezultati i napredak kampanje.

Internet marketing

Internet marketing obuhvata dosta različitih oblasti i zavisi od Vašeg sajta i proizvoda / usluge koju nudite koja oblast će dati najbolje rezultate . U saradnji sa klijentom trudimo se da zajedno napravimo plan kampanje i objasnimo prednosti i mane svih vidova internet marketinga.

Usluge digitalnog marketinga

Facebook Kampanje

Kreiranje i vodjenje kampanja na na facebook-u. Promovisanje proizvoda ili brenda.Unapredite svoju prodaju i prisustvo na internetu.

SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta za Google pretraživač.Vidljivi rezultati. Preko 85% naših klijenata je na prvoj strani u periodu od 6 meseci.
Više na - SEO optimizacija

Google oglašavanje

Kreiranje i vodjenje kampanja na na google-u. Promovisanje proizvoda ili brenda.Unapredite svoju prodaju i prisustvo na internetu.

Email Marketing

Email Marketing je vid reklamiranja putem slanja oglasnih poruka na email adresu korisnika.isnici dobrovoljno daju svoju email adresu za prijem poruka.
Više na - Email Marketing

Pošaljite nam poruku