Učitavam...
Usluge izrade web stranica
Naslovna / izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta prestsavlja kreiranje web prezentacije na osnovu pripremljenog web dizajna ili kreiranje web prezentacije uredjivanjem teme popularnih CMS platformi kao što je wordpress. Prvi korak je izbor web dizajna ili teme. Web dizajn se posebno naplaćuje i podrazumeva kreiranje web dizajna u PSD formatu. Ukoliko je Vaš izbor wordpress onda je dovoljno da izaberete temu od koje će sajt biti kreiran.

U trentku kada klijent naruči izradu sajta izdaje mu se predračun sa specifikacijom troškova. Ugovorm se definišu obaveze i rokovi. Unapred se uplaćuje 30% vrednosti ugovorene sume na naš račun. Ostatak od 70% se uplaćuje po završetku projekta i kad je klijent zadovoljan uradjenim. Klijent je u mogućnosti da isproba sve funkcije sajta i uveri se u funkcionalnost pre izvršenja plaćanja. Posle uplate sajt se prebacuje na klijentov server (hosting) gde će biti dostupan svim korisnicima interneta. Usluga prebacivanja sajta je uračunata u cenu izrade sajta.

Izrada Wordpress sajta

Izrada Wordpress sajta za samo 10 radnih dana. 5-10 stranica. Samo 199 eura !

Izrada sajta po meri

Izrada sajtova po web dizajnu ili skici korisnika! Programiranje po meri.

Izrada sajtova za mobilne telefone

Izrada sajtova za mobilne telefone i tablet računare. Responsive dizajn.

Izrada sajtova

Pre svakog projekta potpisuje se ugovor sa definisanim obavezama izmedju klijenta i nas. Zavisno od veličine projekta mogu se dogovoriti etape u radu. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

cena izrade sajta

Cena izrade sajta zavisi od zahtevnosti Vaših želja. Funkcionalnost sajta i broj opcija koje želite odredjuju cenu izrade sajta. Broj slika u galeriji ne utiče na cenu ali dodatne funkcionalnosti sajta kao npr pretraga sajta, povezivanje sa društvenim mrežama, formulari, itd... mogu povećati cenu.

Možemo Vam ponuditi da dobijete ono što ste zamislili bilo da se radi o instaliranju dodataka za wordpress ili programiranju po zahtevu. Takodje moguće je da Vaš web dizajn (PSD) pretvorimo u wordpress sajt radi lakše administracije.


Pošaljite nam poruku