Agencija za digitalni marketing

Balkanland doo je agencija za digitalni marketing iz Srbije, Stare Pazove, koje se bavi web i logo dizajnom, izradom web aplikacija i internet marketingom. Nudimo Vam rešenje od početne ideje do krajnje promocije što nas čini kompletnom digitalnom agencijom. Naš tim čini grupa kreativnih i mladih ljudi koji pre svega uživaju u svom poslu. Posedujemo veštine i znanja da Vam pomognemo u Vašem predstavljanju na internetu.

Kontakt
 • digitalna-agencija-balkanland-doo
 • balkanland-digitalna-agencija
 • 10+

  Godina iskustva

  95%

  Zadovoljnih klijenata

  24 / 7

  Podrška dostupna

  1500+

  Završenih projekta

  DIGITALNA AGENCIJA BALKANLAND

  Balkanland doo osnovan je daleke 2010 godine. Na svom putu izborili smo se da postanemo jedan od lidera u našoj zemlji za usluge koje pružamo našim klijentima. Balkanland je pored Srbije prisutan sve više na inostranom tržištu. Dogogodišnje iskustvo i rad na mnogobrojnim projektima potvrdili su naš kvalitet usluge.

  Naš iskusan i pouzdan tim spreman je da odgovori na sve Vaše zahteve. Svim klijentima nudimo saradnju na duge staze. Klijenti koji nas angažuju na više projekata mogu računati na uštedu i do 30%

  Pre svakog projekta potrebno je da se sa klijentom tačno utvrdi obim posla i medjusobne obaveze. Kod većih porjekata obavezno je potpisivanje ugovora. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

  Želite da se informišete više o našim uslugama?

  Ako niste našli informaciju koja Vas interesuje slobodno nas kontaktirajte. Mi smo uvek otvoreni za saradnju!