Učitavam...
Usluge outsourcing-a u Srbiji
Naslovna / outsourcing

Usluge outsourcing-a u Srbiji

Outsourcing označava izmeštanje poslovnog procesa ili samo dela poslovnog procesa iz jedne kompanije u drugu nezavisnu kompaniju koja onda tu funkciju pruža na bazi ugovora o uslugama. Mi u tom smislu nudimo sve svoje usluge stranim firmama po nižoj ceni u odnosu na njihovu zemlju.

Outsourcing može se realizovati i na teritoriji iste države. Održavanje, programiranje ili internet marketing poveren drugoj firmi u 90% slučajeva donosi bolje rezultate. Naravno ovo se odnosi na firme kojima su potrebne usluge a nemaju odgovarajuće ljudske resurse. Zapošljavanje novih ljudi je skupja varijanta od angažovanja outsourcing firme.

Outsourcing IT usluga je veoma lako realizovati jer za samo obavljanje posla nije potrebno da izvršioci posla budu na istoj lokaciji kao i samo sedište firme. Naime pošto je sav posao intelektualan a u doba interneta ne zahteva fizičko prisustvo u kancelariji outsourcing u IT industriji je veoma popularan.

Kvalitet po nižoj ceni

Outsourcing-om strane kompanije dobijaju kvalitetnu uslugu po nižoj ceni.

Outsourcing u Srbiji

Outsourcing može da bude i na teritoriji iste zemlje.

Outsourcing kao rešenje

Outsourcing Vam nudi profesionalni tim koji je već iskusan i proveren u praksi.

Outsourcing u Sbriji

Pre svakog projekta potpisuje se ugovor sa definisanim obavezama izmedju klijenta i nas. Zavisno od veličine projekta mogu se dogovoriti etape u radu. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Outsourcing rešenje

Razlika izmedju outsourcing-a sa pojedincima i angažovanjem outsourcing firme je u smanjenom riziku i tačnim definisanjem ugovornih obaveza. Pojednici uglavnom jure bolje poslove i ne retko napuštaju projekte ukoliko im se ukaže prilika za bolji posao. Pojedninci retko žele da potpišu ugovor na duže vreme jedino ukoliko nije u pitanju tzv "ugovor snova".


Pošaljite nam poruku