Učitavam...

SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta
Naslovna / SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija (search engine optimization) predstavlja unapredjenje ili optimizovanje web sajta za pretraživače kao što su google, yahoo, bing, aol, ask i drugi, za postizanje boljeg ranga ili pozicije na pretraživaču. Svaki pretraživač ima svoj algoritam koji služi za rangiranje sajtova ali su u principu zasnovani na istim načelima. Cilj svih pretraživača je da prikažu što je moguće preciznije rezultate na osnovu zadatih termina za traženje.

SEO optimizacija treba da obezbedi da se web sajt predstavi pretraživačima u najboljem svetlu, odnosno da se sve bitne stvari naglase i otklone nedoumice oko sadržaja na sajtu. SEO optimizacija sajta treba da istakne sve ono što na sajtu nudite i smatrate da je bitno da korisnici treba da znaju o Vašem web sajtu. Tačnije sajt treba da bude optimizovan za ključne reči koje su relevantne sadržaju i uslugama koje nudite na sajtu.

85% uspešnosti

U preko 85% slučajeva naši sajtovi su na prvoj strani google-a za šest meseci .

Lokalno i globalno

SEO kampanja može biti usmerena na lokalnu ili na globalnu pretragu .

Mesečni izveštaj

Mesečni izveštaj je odličan način da se vide rezultati i napredak kampanje.

Cena SEO optimizacije

Cena SEO optimizacije se utvrdjuje na osnovu konkurencije i ciljeva koji se zadaju pre pocetka optimizacije. Obično se pod ciljem optimizacije sajta smatra rang medju prvih 10 rezultata na prvoj strani. Glavni faktor u odredjivanju cene optimizacije sajtova je konkurencija i cilj klijenta. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati.

Koliko traje SEO optimizacija

Seo optimizacije traje od postavljanja web aplikacije, sajta na internet sve do gašenja samog sajta. Česta zabluda je da kada se postigne rezultat u organskoj pretrazi treba samo održavati pozicije i da ima malo posla. Istina je da pretraživači kao google menjaju svoj algoritam gotovo svakodnevno i taktika koja je juče bila pobednička već sutra može dovesti do pada pozicija sajta. Jedino rešenje je konstantan rad i praćenje izmena na algoritmu pretraživača.


Pošaljite nam poruku