Učitavam...

Usluge Digitalne Agencije

Kompletno rešenje za Vaše prisustvo na internetu
Naslovna / Usluge

Šta Vam nudimo?

Nudimo Vam sve što Vam je potrebno za profesionalno prisustvo na internetu od početka pa do održavanja jer srž kvalitetnog prisustva na internetu podrazumeva konstantno menjanje i prilagodjavanje tržištu. Konstantno praćenje svetskih trendova i stalno prilagodjavanje web aplikacija i pristupa internet marketingu trenutnom stanju na internetu. Ono što Vam mi nudimo je kompletnan digitalni doživljaj vaše prezentacije. Ovde možete saznati sve o našim uslugama i detaljno se informisati o svakoj usluzi i šta ona podrazumeva. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Pošaljite nam poruku

Usluge Digitalne Agencije

Internet Marketing

Kreiranje i vodjenje kampanja na internetu. Oglašavanje na guglu i fejsbuku. Unapredite svoju prodaju i prisustvo na internetu.
Saznajte više - Internet marketing

SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta za Google pretraživač.Vidljivi rezultati. Preko 85% naših klijenata je na prvoj strani u periodu od 6 meseci.
Saznajte više - SEO optimizacija

Izrada Web Prodavnice

Izrada web prodavnica na platformama opencart, magento, woocommerce, prestashop ili po specifikaciji, dizajnu klijenta.
Saznajte više - Web prodavnice

Outsourcing

Nudimo stranim firmama mogućnost Outsourcinga u Srbiji. Posedujemo kvalitetan i iskusan tim spreman da odgovori svim izazovima stranog tržišta.
Saznajte više - Outsourcing

Izrada sajtova

Izrada sajtova na wordpress platformi ili po dizajnu, specifikaciji korisnika. Svi sajtovi su "responsive" dizajna optimizovanih za mobilne telefone i tablet računare.
Saznajte više - Izrada sajtova

Logo Dizajn

Izrada logotipa za preduzeća i pojedince. Svi logoi se isporučuju u vektorskom obliku po želji klijenta (svg, ai, eps, pdf)
Saznajte više - Logo Dizajn