Usluge digitalne agencije

Nudimo Vam sve što Vam je potrebno za profesionalno prisustvo na internetu od početne ideje do plasmana i održavanja. Cilj naše agencije za digitalni marketing je da pružimo sve usluge digitalnog marketinga, grafičkog dizajna kao i izrade internet prodavnica i sajtova. Srž kvalitetnog prisustva na internetu podrazumeva konstantno menjanje i prilagodjavanje tržištu. Konstantno praćenje svetskih trendova i stalno prilagodjavanje web aplikacija i pristupa internet marketingu trenutnom stanju na internetu. Ono što Vam mi nudimo je kompletnan digitalni doživljaj vaše prezentacije. Ovde možete saznati sve o našim uslugama i detaljno se informisati o svakoj usluzi i šta ona podrazumeva. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Želite da se informišete više o našim uslugama?

Ako niste našli informaciju koja Vas interesuje slobodno nas kontaktirajte. Mi smo uvek otvoreni za saradnju!

Internet Marketing

Kreiranje i vodjenje kampanja na internetu. Oglašavanje na guglu i fejsbuku. Unapredite svoju prodaju i prisustvo na internetu.


SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta za Google pretraživač. Preko 95% naših klijenata je na prvoj strani u periodu od 6 meseci.


Izrada web prodavnica

Izrada web prodavnica na platformama opencart, woocommerce, ili po specifikaciji, skici, dizajnu klijenta.


Outsourcing

Nudimo stranim firmama mogućnost Outsourcinga u Srbiji. Posedujemo kvalitetan i iskusan tim spreman da odgovori svim izazovima stranog tržišta.


Izrada sajta

Izrada sajtova na wordpress platformi ili po dizajnu, specifikaciji korisnika. Svi sajtovi su "responsive" i optimizovani za mobilne telefone i tablet računare.


Logo Dizajn

Izrada logotipa za preduzeća i pojedince. Brendiranje proizvaoda, katalozi. Svi logoi se isporučuju u vektorskom obliku po želji klijenta (svg, ai, eps, pdf)


Želite da se informišete više o našim prethodnim projektima?

Pogledajte neke od projekata koje smo uradili.