Učitavam...
Izrada web prodavnica
Naslovna / Web prodavnice

Izrada web prodavnica

Izrada Web prodavnice za prodaju robe preko interneta. Nudimo Vam izradu web prodavnice od opencart i woocommerce CMS platformi ili izradu internet prodavnice po web dizajnu ili skici. Internet prodavnice su dostupne 24 časa svim danima i to ima daje veliku prednost u odnosu na klasične prodaje objekte.

Prodaja robe preko internet prodavnica je u velikom porastu. Velike uštede prilikom prodaje preko web prodavnica su u tome što Vam nije potrebno prodajno mesto, zakup lokala, angažovanje prodavaca. Održavanje internet prodavnice je jednostavno i sa malim brojem zaposlenih možete pokriti teritoriju čitave zemlje ili čak sveta zavisno šta želite da prodajete putem vaše web prodavnice.

Internet prodavnica je nakon izrade u Vašem vlasništvu i nemate dodatnih troškova. Svaka web prodavnica može se vremenom nadograditi, mogu se dodavati opcije koje nisu bile aktivne prilikom prvobitne izrade ili se odredjene opcije mogu ugasiti. Sve te dodatne opcije se naplaćuju posebno.

Vaša web prodavnica

Nakon izrade web prodavnica je Vaše vlasništvo.

Neograničen broj proizvoda

Nemate ograničenja po pitanju broja proizvoda.

Integracija web prodavnice

Lako ažuriranje svih artikala putem eksel dokumenta. Povezivanje sa knjigovodstvenim programima.

Cena web prodavnice

Cena izrade web prodavnice polazi od 499 eur. Cena zavisi od Vaših dodatnih zahteva. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

Koliko košta Web Prodavnica

Cena web prodavnice ne zavisi od broja artikala koje biste vi prodavali već od onih funkcija koje su vama potrebne na sajtu. Ukoliko se rade od tema CMS platformi (woo, prestashop, opencart i dr) cene su različite od onih web prodavnica koje se rade po Vašim zahtevima. Ukoliko smatrate da su vaši zahtevi specifični slobodno nas kontaktirajte. Svima savetujemo da prvo krenu sa gotovim CMS rešenjima pa ako prodaja krene onda se može krenuti u izradu web prodavnice po specifikaciji klijenta. Da napomenemo samo još, svaki sajt ovog tipa mora da sadrži sistem za azuriranje web prodavnice (CMS). CMS je ustvari program za upravljanje sajtom uz minimalno znanje rada na računaru kojim administrator sajta vrši izmene izgleda i ažuriranja sajta prema sopstvenim kriterijumima.


Pošaljite nam poruku