Učitavam...

Web prodavnice

Izrada web prodavnica
Naslovna / Web prodavnice

Izrada web prodavnica

Web prodavnice su onlajn platforme za prodaju robe preko interneta. Internet prodavnice su dostupne 24 časa svim danima i to ima daje veliku prednost u odnosu na klasične prodaje objekte.

Prodaja robe preko internet prodavnica je u velikom porastu. Velike uštede prilikom prodaje preko web prodavnica su u tome što Vam nije potrebno prodajno mesto, zakup lokala, angažovanje prodavaca. Održavanje internet prodavnice je jednostavno i sa malim brojem zaposlenih možete pokriti teritoriju čitave zemlje ili čak sveta zavisno šta želite da prodajete putem vaše web prodavnice.

Mi Vam možemo ponuditi izradu web prodavnice na platformama Wordpress (woocommerce), Magento, Opencart sajtova ili izradu Web prodavnice od dizajna baš sa svim specifičnostima koje klijent zahteva. Ukoliko imate već sajt, a potrebno je da na njega dodate funkcije sajta za onlajn prodavnice možemo Vam izaći u susret. Vaš postojeći sajt nadogradićemo u web prodavnicu koja će se uklopiti sa dizajnom Vašeg sajta a koja će imati admin sistem praćenja naručivanja robe, kao i ukoliko Vam je potrebno sistem plaćanja putem SMS-a, kreditnim karticama, virtuelnim novcem i drugim opcijama vezanim za internet plaćanja.

Moramo napomenuti da smo mi oni koji vrše integraciju sa sistemima plaćanja a za bezbednost vezanu za plaćanje odgovaraju provajderi usluga.

Vaša web prodavnica

Nakon izrade web prodavnica je Vaše vlasništvo.

Neograničen broj proizvoda

Nemate ograničenja po pitanju broja proizvoda.

Integracija web prodavnice

Lako ažuriranje svih artikala putem eksel dokumenta. Povezivanje sa knjigovodstvenim programima.

Cena web prodavnice

Cena izrade web prodavnice polazi od 499 eur. Cena zavisi od Vaših dodatnih zahteva. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

Koliko košta Web Prodavnica

Cena web prodavnice ne zavisi od broja artikala koje biste vi prodavali već od onih funkcija koje su vama potrebne na sajtu. Ukoliko se rade od tema CMS platformi (woo, prestashop, opencart i dr) cene su različite od onih web prodavnica koje se rade po Vašim zahtevima. Ukoliko smatrate da su vaši zahtevi specifični slobodno nas kontaktirajte. Da napomenemo samo još, svaki sajt ovog tipa sadrži CMS (sistem za azuriranje web prodavnice). CMS je ustvari program za upravljanje sajtom uz minimalno znanje rada na računaru kojim administrator sajta vrši izmene izgleda i ažuriranja sajta prema sopstvenim kriterijumima.


Pošaljite nam poruku