Izrada Web prodavnice

Izrada Web prodavnice za prodaju robe preko interneta. Nudimo Vam izradu web prodavnice od opencart i woocommerce CMS platformi ili izradu internet prodavnice po web dizajnu ili skici. Internet prodavnice su dostupne 24 časa svim danima i to ima daje veliku prednost u odnosu na klasične prodaje objekte.

Prodaja robe preko internet prodavnica je u velikom porastu. Velike uštede prilikom prodaje preko web prodavnica su u tome što Vam nije potrebno prodajno mesto, zakup lokala, angažovanje prodavaca. Održavanje internet prodavnice je jednostavno i sa malim brojem zaposlenih možete pokriti teritoriju čitave zemlje ili čak sveta zavisno šta želite da prodajete putem vaše web prodavnice.

Internet prodavnica je nakon izrade u Vašem vlasništvu i nemate dodatnih troškova. Svaka web prodavnica može se vremenom nadograditi, mogu se dodavati opcije koje nisu bile aktivne prilikom prvobitne izrade ili se odredjene opcije mogu ugasiti. Sve te dodatne opcije se naplaćuju posebno.

10+

Godina iskustva

95%

Zadovoljnih klijenata

24 / 7

Podrška dostupna

1500+

Završenih projekta

Cena web prodavnice

Cena izrade web prodavnice polazi od 499 eur. Cena zavisi od Vaših dodatnih zahteva. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati. Svaki online shop mora da ima proizvode koje je moguće dodati u korpu i obaviti naručivanje. Integracija različitih sistema plaćanja je uračunata u cenu.

  • izrada-web-prodavnica
  • web-prodavnice
  • Koliko košta web prodavnica?

    Cena web prodavnice ne zavisi od broja artikala koje biste vi prodavali već od onih funkcija koje su vama potrebne na sajtu. Ukoliko se rade od tema CMS platformi (woo, prestashop, opencart i dr) cene su različite od onih web prodavnica koje se rade po Vašim zahtevima. Ukoliko smatrate da su vaši zahtevi specifični slobodno nas kontaktirajte. Svima savetujemo da prvo krenu sa gotovim CMS rešenjima pa ako prodaja krene onda se može krenuti u izradu web prodavnice po specifikaciji klijenta. Da napomenemo samo još, svaki sajt ovog tipa mora da sadrži sistem za azuriranje web prodavnice (CMS). CMS je ustvari program za upravljanje sajtom uz minimalno znanje rada na računaru kojim administrator sajta vrši izmene izgleda i ažuriranja sajta prema sopstvenim kriterijumima. Na taj način klijent lako vodi evidenciju naručivanja i može sam ažurirati proizvode i dodavati nove.

    Želite da se informišete više o našim uslugama?

    Ako niste našli informaciju koja Vas interesuje slobodno nas kontaktirajte. Mi smo uvek otvoreni za saradnju!